----------------------------

Telefon formatı
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ1

Kişisel verilerin işlenmesi için onay veriniz. Alınan kişisel verileri sadece şirketimiz içerisinde kullanmayı ve üçüncü şahıslara devretmemeyi taahhüt ederiz.

Detaylar.

0 gün.

00:00:00

Merhaba Eskişehir

Kendimizi Tanıtalım. Biz Nova Bilgisayar Akademisi'yiz, Uluslararası Eğitim Merkezi.

 

Türkiye genelinde 15 şubemiz ve dünya genelinde 12 ülkede 198 şubemiz bulunmaktadır. 2008 yılından bu yana eğitim vermekte olup, bugüne kadar 250.000'den fazla öğrenciyi mezun etmiş bulunmaktayız. Şu an itibariyle 72.000'den fazla öğrenciye eğitim sağlamaktayız.

 

Yetişkinlere, 15 ile 55 yaş aralığındaki herkese programlamatasarımwebve mobil uygulama geliştirme gibi konularda eğitim veriyoruz. BT alanında yeni bir meslek edinmek isteyen herkes için kapılarımız açık.

 

Çocuklar için ise iki farklı yönde eğitim programımız bulunmaktadır, çocuğun yaşına ve hazırlık seviyesine göre "Küçük Bilgisayar Akademisi" ve "İlk Adım". Çocuklar, robotik kodlama, programlama, Photoshop, 2D ve 3D oyun geliştirme, illüstrasyon, grafik tablette resim yapma, 3D modelleme ve 3D yazıcıda baskı, artırılmış ve sanal gerçeklik, bilgisayar oyunları geliştirme gibi konularda eğitim almaktadır. Akademimiz ve çocuklarımız için özel olarak geliştirilmiş benzersiz bir programdır.

 

Ayrıca, Eskişehir'de bulunan yeni akademimizin Nisan 2024'te açılacak olması heyecan verici. 2024 yılı için sadece 200 kontenjan bulunmaktadır. Hemen yerinizi ayırtın, kontenjanlar dolmadan başvurun.

Açılıyoruz
Akademi Eskişehir'de 2024 Yılın Nisan Ayında Açılıyor. Uluslararası BT Eğitimi Al.

Bu site çerez kullanır

Gizlilik Politikası

ve

Yasal Bilgiler